PDA

Pogledaj celu verziju : diznijevi crtaci

LOLA
08-10-2008, 11:42 PM
ajde recite mi koji su crtani bolji od diznijevih:):rolleyes:

KIKI
11-03-2008, 02:41 PM
Nema boijih crtaca od njih.Moj omiljeni lik iz diznijeve druzine je Mini,a mom mladjem bratu Nikoli Miki.Cesto gledamo njihove crtace.:D:D:D:p:p:p:cool::cool::cool::):):)

odd
01-24-2009, 09:15 PM
:)Iako mi je Code Lyoko omiljeni crtani diznijev su nezamenjivi.Omiljeni diznijevi junaci su mi Mini i Miki

Vlada
04-09-2009, 05:07 PM
I meni se mnogo sviđaju diznijevi, i mislim da će te sami naći nošto na internetu
pa ću i ja da počnem.

:p:p:p:p

odd
04-12-2009, 09:41 AM

Ima jedan crtani...Napravila ga je kompanija MOONSCHOP,a to je CL(CODE LYOKO)

Vlada
04-13-2009, 12:15 PM

Galaktički Fudbal(Galactik Footbal)je svakako odgovor na tvoje pitanje.

odd
04-13-2009, 12:25 PM
Galaktički Fudbal(Galactik Footbal)je svakako odgovor na tvoje pitanje.

Da,i Galactik Football je bolji...,Naruto je isto bolji,ali on ne moze da se racuna...

Vlada
04-13-2009, 07:10 PM
Da,i Galactik Football je bolji...,Naruto je isto bolji,ali on ne moze da se racuna...

A zašto se neračuna?

odd
04-13-2009, 10:09 PM
Pa ovako:
Mozda bi i moglo da se racuna,ali mozda i ne bi moglo.Zato sto:
Naruto je ANIME(Anime su Japanski crtaci).Ja mislim da to nije isto,a neko kaze da jeste isto.Ukratko receno NIJE NAUCNO DOKAZANO:D.Razlika izmedju Anima i crtaca je(ako uopste postoji razlika):
Razlika je u tome sto su Japanci crtace koje su oni napravili nazvali su ANIMAMA,a ovi ostali su CRTACI.Evo jedne razlike,a to su oci kod Anima i Crtaca:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Anime_eye.svg/120px-Anime_eye.svg.png <Ovo je oko iz ANIMA
http://www.ratemydrawings.com/images/thumbs/2008/04/13/2349/234980.jpg <Ovo je oko iz Crtaca

Vlada
04-14-2009, 09:50 AM
Pa ovako:
Mozda bi i moglo da se racuna,ali mozda i ne bi moglo.Zato sto:
Naruto je ANIME(Anime su Japanski crtaci).Ja mislim da to nije isto,a neko kaze da jeste isto.Ukratko receno NIJE NAUCNO DOKAZANO:D.Razlika izmedju Anima i crtaca je(ako uopste postoji razlika):
Razlika je u tome sto su Japanci crtace koje su oni napravili nazvali su ANIMAMA,a ovi ostali su CRTACI.Evo jedne razlike,a to su oci kod Anima i Crtaca:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Anime_eye.svg/120px-Anime_eye.svg.png <Ovo je oko iz ANIMA
http://www.ratemydrawings.com/images/thumbs/2008/04/13/2349/234980.jpg <Ovo je oko iz Crtaca

A koji se od te dve vrste računa?

Winx-Flora Olivera
04-24-2009, 03:04 PM
Meni je omiljeni diznijev junak Bela (Lepotica i zver)

Mane
04-24-2009, 04:44 PM
A meni Mickey Mouse.62

Mane
04-24-2009, 06:29 PM
Evo slike jos jednog Diznijevog crtaca:64

Vlada
04-26-2009, 01:45 PM
Evo i ove slike:
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/01_januar/11/kultura/vini-pu-x.jpg

Anđeo
08-10-2009, 01:27 PM
evo sta kaze moja starija sestra koja gleda anime,prati japansku modu,slusa njihovu muziku i sve:
c,c,c kako wam ANIME i disney mozhe biti isto? xDD bash ste plitki:
prwo,razlika u ocima: jesteee :) ;P
pogledajte dok gledate Anime i crtac i kako se likovi ponasaju,grimase koje prawe,i nacin price...tj. ''otwaranja'' usta...owo su ''manje'' bitne razlike,ali glawno ye da se crtaci prawe BILO GDE,a Anime ako se ne naprawi u Japanu,mozhe doci Bog otac,ali to NIJE Anime!i da...Anime se prawe po Mangama...prwo se naprawi[tj. nacrta]Manga,i ako bude trazena i popularna,po njoj se prawi Anime... ;) :P i da....Anime i Manga se pishe WELIKIM slowom ;) i greshka ye kad se prwo odgleda anime,pa onda njegowa manga...i da ne zaborawim: u Anime se OBAWEZNO stawlja J-rock/J-pop[Japanese Rock/Japanese Pop] koji su prawili Major Artists ;) a u crtace se stawi bilo shta...tj. to NI NIJE muzika...a za Anime se i PRAWI SPOTOWI prawe...prwi primer je[poshto widim da ima tema za Bleach] od Aqua TimeZ pesma Velonica koja je prawljena za taj Anime...ili Flow pesma Chu-Bura... ;) :P to su MAJOR ARTISTS... :P :)))) i da...CL jeste Japanski :) on ima i igricu,mada nije josh ni priznat kao Anime...wishe kao igrica :) igrice i imaju DMC[Devil May Cry] 1/2/3/4 :P :P :P :P :P :P :P ae zabole me ruka od pisanja,nadam se da ste skontali nesho xDDD ae wozdra------- P.S.: nemojte misliti da ste overworld lords ako ste odgledali nekoliko epizodica Naruta ili Bleach[ne chita se BLICH nego BLESH!!!!!!]....to da znate,pozz ;P
Eto sta vam ona na ovo sve kaze,i bez ljutnje,samo je bila realna ;) :)

Vlada
08-10-2009, 01:52 PM
Hvala ti puno na ovoj informaciji.

Anđeo
08-12-2009, 12:04 AM
nema problema to ti se zove moja sestra.
koja obavezno gleda i cita anime i mage moja mama joj je kupila 3 knjige anima i sve 3 je procitala za jedan dan .
ito su knjige jako debele!!!!!!
ako te bude nesto zanimalo oko anima i mangi samo zovi me ne pa cu ja reci sestri sta te zanima a ona ce ti reci!
ona ima na telefonu slike anima i mangi!!!
i obozava japance a anime i mange su iz japana a ona ima i video japanaca i na kompjuteru i sve svasta moja majka je vodila kod frizera da je osisa lepo a posle 3 dana ona se osisala sama i napravil kul frizur i posle 1 dana je ponovo se sisala i napravila frizuru japanaca!!!
ali ta frizura je od japanskog gitariste!ali muskog!!!

odd
08-12-2009, 01:09 PM
evo sta kaze moja starija sestra koja gleda anime,prati japansku modu,slusa njihovu muziku i sve:
c,c,c kako wam ANIME i disney mozhe biti isto? xDD bash ste plitki:
prwo,razlika u ocima: jesteee :) ;P
pogledajte dok gledate Anime i crtac i kako se likovi ponasaju,grimase koje prawe,i nacin price...tj. ''otwaranja'' usta...owo su ''manje'' bitne razlike,ali glawno ye da se crtaci prawe BILO GDE,a Anime ako se ne naprawi u Japanu,mozhe doci Bog otac,ali to NIJE Anime!i da...Anime se prawe po Mangama...prwo se naprawi[tj. nacrta]Manga,i ako bude trazena i popularna,po njoj se prawi Anime... ;) :P i da....Anime i Manga se pishe WELIKIM slowom ;) i greshka ye kad se prwo odgleda anime,pa onda njegowa manga...i da ne zaborawim: u Anime se OBAWEZNO stawlja J-rock/J-pop[Japanese Rock/Japanese Pop] koji su prawili Major Artists ;) a u crtace se stawi bilo shta...tj. to NI NIJE muzika...a za Anime se i PRAWI SPOTOWI prawe...prwi primer je[poshto widim da ima tema za Bleach] od Aqua TimeZ pesma Velonica koja je prawljena za taj Anime...ili Flow pesma Chu-Bura... ;) :P to su MAJOR ARTISTS... :P :)))) i da...CL jeste Japanski :) on ima i igricu,mada nije josh ni priznat kao Anime...wishe kao igrica :) igrice i imaju DMC[Devil May Cry] 1/2/3/4 :P :P :P :P :P :P :P ae zabole me ruka od pisanja,nadam se da ste skontali nesho xDDD ae wozdra------- P.S.: nemojte misliti da ste overworld lords ako ste odgledali nekoliko epizodica Naruta ili Bleach[ne chita se BLICH nego BLESH!!!!!!]....to da znate,pozz ;P
Eto sta vam ona na ovo sve kaze,i bez ljutnje,samo je bila realna ;) :)

To sam znala,ali CH se cita kao Č,a ne kao Š...
I da,nisam odgledala nekoliko epizoda Naruta,nego skoro sve,jeste tacno da Bleach ne gledam tako cesto i nisam odgledala mnogo epizoda,ali anima mi se svidja...
Otvoricu temu Anime,pa cemo tamo da komentarisemo o njima...
I Andjeo,nemoj da se ljutis zbog ovoga

Vlada
08-14-2009, 11:07 AM
To sam znala,ali CH se cita kao Č,a ne kao Š...
I da,nisam odgledala nekoliko epizoda Naruta,nego skoro sve,jeste tacno da Bleach ne gledam tako cesto i nisam odgledala mnogo epizoda,ali anima mi se svidja...
Otvoricu temu Anime,pa cemo tamo da komentarisemo o njima...
I Andjeo,nemoj da se ljutis zbog ovoga
Pa šta, ima onih koji nisu znali,
a ona možda nije znala kako se piše slovo Č, pa je napisala koko je mogla.

Anđeo
08-16-2009, 12:01 PM
moja sestra:
za twoju informaciju CH se mozhe citati i kao Ć i kao Č =_= prwo neshto nauci pa pricaj
btw. to za Naruta:::
ne kazhem da si bash ti ta koja ye odgledala samo nekolike,ali ima ih dosta =_= odgledaju prwe 3-4 i misle da swe znaju/da su odgledali ceo Anime =_=
ae pozz

odd
08-16-2009, 02:25 PM
moja sestra:
za twoju informaciju CH se mozhe citati i kao Ć i kao Č =_= prwo neshto nauci pa pricaj
btw. to za Naruta:::
ne kazhem da si bash ti ta koja ye odgledala samo nekolike,ali ima ih dosta =_= odgledaju prwe 3-4 i misle da swe znaju/da su odgledali ceo Anime =_=
ae pozz
Za CH znam...
OK,necemo se svadjamo...

Anđeo
08-17-2009, 02:38 PM
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!!:mad::mad::mad::mad:

Vlada
08-17-2009, 06:01 PM
Za CH znam...
OK,necemo se svadjamo...
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!:mad::mad::mad::mad:

Molim vas ne svađaj te se, da administrator ne zaključa ovu temu.

odd
08-18-2009, 10:57 PM
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!!:mad::mad::mad::mad:

Ja nisam prva pocela,ja sam ta koja je prva popustila...
A Vlada je upravu da se ne svadjamo ili ce Administrator da zakljuca temu...
I ne moras se ljutiti i pozdravi sestru:D

Vlada
08-19-2009, 02:31 PM
Ja nisam prva pocela,ja sam ta koja je prva popustila...
A Vlada je upravu da se ne svadjamo ili ce Administrator da zakljuca temu...
I ne moras se ljutiti i pozdravi sestru:D

Hvala što pokušavaš da prekineš svađu.

Anđeo
08-20-2009, 08:37 PM
necemo se svadjat :):):););););)

Vlada
08-21-2009, 11:19 AM
Hvala vam puno!

Anđeo
08-22-2009, 10:02 AM
ok ok :)http://tbn3.google.com/images?q=tbn:cEvraHO364wCGM:http://www.freefever.com/hi5/hi5graphics/glitter/anime2.gif

Vlada
08-22-2009, 02:57 PM
ok ok :)http://tbn3.google.com/images?q=tbn:cEvraHO364wCGM:http://www.freefever.com/hi5/hi5graphics/glitter/anime2.gif

Mislim da si htela da ti to bude smajlić:

http://i214.photobucket.com/albums/cc61/vesnaradojlovic/anime2.jpg

Anđeo
08-23-2009, 10:13 PM
da kako si to uradio?:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:

Vlada
08-24-2009, 04:00 PM
da kako si to uradio?:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:

Ta slika nije ni mogla direktno da se stavi na forum sa tom adresom, tako da sam joj promenio adresu stavljajući je u Photobucket.

Takođe možeš i da je staviš u Attachment Pa da joj vidiš broj koji stoji pored
id zapisa.

Pa onda između i upišeš taj zapis.

Ukratko isprobaj sve dobre slike da vidiš koja može da se stavi na forum
(u umanjenom formatu sa Googla nemogu).

mihailo
09-28-2009, 01:04 PM
3d miki maus

Anđeo
01-21-2010, 03:10 PM
tenx :3 postavila sam na drugom forumu :3 :) :) :)
:3 tenx bas si mi pomogao :3 jos jednom tenx ;) :) :3

Vlada
01-22-2010, 12:25 PM
Nema na čemu.

Anđeo
01-27-2010, 10:36 AM
kad ces na bojanke da dodjem i ja da se dopisujemo :confused:

Vlada
01-27-2010, 05:02 PM
kad ces na bojanke da dodjem i ja da se dopisujemo :confused:
Mislim da ću na forum da dođem posle 6 sati, ali nisam siguran.