Pogledaj celu verziju : diznijevi crtaci
ajde recite mi koji su crtani bolji od diznijevih:):rolleyes:
Nema boijih crtaca od njih.Moj omiljeni lik iz diznijeve druzine je Mini,a mom mladjem bratu Nikoli Miki.Cesto gledamo njihove crtace.:D:D:D:p:p:p:cool::cool::cool::):):)
:)Iako mi je Code Lyoko omiljeni crtani diznijev su nezamenjivi.Omiljeni diznijevi junaci su mi Mini i Miki
Vlada
04-09-2009, 05:07 PM
I meni se mnogo sviđaju diznijevi, i mislim da će te sami naći nošto na internetu
pa ću i ja da počnem.
:p:p:p:p
Ima jedan crtani...Napravila ga je kompanija MOONSCHOP,a to je CL(CODE LYOKO)
Vlada
04-13-2009, 12:15 PM
Galaktički Fudbal(Galactik Footbal)je svakako odgovor na tvoje pitanje.
Galaktički Fudbal(Galactik Footbal)je svakako odgovor na tvoje pitanje.
Da,i Galactik Football je bolji...,Naruto je isto bolji,ali on ne moze da se racuna...
Vlada
04-13-2009, 07:10 PM
Da,i Galactik Football je bolji...,Naruto je isto bolji,ali on ne moze da se racuna...
A zašto se neračuna?
Pa ovako:
Mozda bi i moglo da se racuna,ali mozda i ne bi moglo.Zato sto:
Naruto je ANIME(Anime su Japanski crtaci).Ja mislim da to nije isto,a neko kaze da jeste isto.Ukratko receno NIJE NAUCNO DOKAZANO:D.Razlika izmedju Anima i crtaca je(ako uopste postoji razlika):
Razlika je u tome sto su Japanci crtace koje su oni napravili nazvali su ANIMAMA,a ovi ostali su CRTACI.Evo jedne razlike,a to su oci kod Anima i Crtaca:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Anime_eye.svg/120px-Anime_eye.svg.png <Ovo je oko iz ANIMA
http://www.ratemydrawings.com/images/thumbs/2008/04/13/2349/234980.jpg <Ovo je oko iz Crtaca
Vlada
04-14-2009, 09:50 AM
Pa ovako:
Mozda bi i moglo da se racuna,ali mozda i ne bi moglo.Zato sto:
Naruto je ANIME(Anime su Japanski crtaci).Ja mislim da to nije isto,a neko kaze da jeste isto.Ukratko receno NIJE NAUCNO DOKAZANO:D.Razlika izmedju Anima i crtaca je(ako uopste postoji razlika):
Razlika je u tome sto su Japanci crtace koje su oni napravili nazvali su ANIMAMA,a ovi ostali su CRTACI.Evo jedne razlike,a to su oci kod Anima i Crtaca:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Anime_eye.svg/120px-Anime_eye.svg.png <Ovo je oko iz ANIMA
http://www.ratemydrawings.com/images/thumbs/2008/04/13/2349/234980.jpg <Ovo je oko iz Crtaca
A koji se od te dve vrste računa?
Winx-Flora Olivera
04-24-2009, 03:04 PM
Meni je omiljeni diznijev junak Bela (Lepotica i zver)
Evo slike jos jednog Diznijevog crtaca:64
Vlada
04-26-2009, 01:45 PM
Evo i ove slike:
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/01_januar/11/kultura/vini-pu-x.jpg
Anđeo
08-10-2009, 01:27 PM
evo sta kaze moja starija sestra koja gleda anime,prati japansku modu,slusa njihovu muziku i sve:
c,c,c kako wam ANIME i disney mozhe biti isto? xDD bash ste plitki:
prwo,razlika u ocima: jesteee :) ;P
pogledajte dok gledate Anime i crtac i kako se likovi ponasaju,grimase koje prawe,i nacin price...tj. ''otwaranja'' usta...owo su ''manje'' bitne razlike,ali glawno ye da se crtaci prawe BILO GDE,a Anime ako se ne naprawi u Japanu,mozhe doci Bog otac,ali to NIJE Anime!i da...Anime se prawe po Mangama...prwo se naprawi[tj. nacrta]Manga,i ako bude trazena i popularna,po njoj se prawi Anime... ;) :P i da....Anime i Manga se pishe WELIKIM slowom ;) i greshka ye kad se prwo odgleda anime,pa onda njegowa manga...i da ne zaborawim: u Anime se OBAWEZNO stawlja J-rock/J-pop[Japanese Rock/Japanese Pop] koji su prawili Major Artists ;) a u crtace se stawi bilo shta...tj. to NI NIJE muzika...a za Anime se i PRAWI SPOTOWI prawe...prwi primer je[poshto widim da ima tema za Bleach] od Aqua TimeZ pesma Velonica koja je prawljena za taj Anime...ili Flow pesma Chu-Bura... ;) :P to su MAJOR ARTISTS... :P :)))) i da...CL jeste Japanski :) on ima i igricu,mada nije josh ni priznat kao Anime...wishe kao igrica :) igrice i imaju DMC[Devil May Cry] 1/2/3/4 :P :P :P :P :P :P :P ae zabole me ruka od pisanja,nadam se da ste skontali nesho xDDD ae wozdra------- P.S.: nemojte misliti da ste overworld lords ako ste odgledali nekoliko epizodica Naruta ili Bleach[ne chita se BLICH nego BLESH!!!!!!]....to da znate,pozz ;P
Eto sta vam ona na ovo sve kaze,i bez ljutnje,samo je bila realna ;) :)
Vlada
08-10-2009, 01:52 PM
Hvala ti puno na ovoj informaciji.
Anđeo
08-12-2009, 12:04 AM
nema problema to ti se zove moja sestra.
koja obavezno gleda i cita anime i mage moja mama joj je kupila 3 knjige anima i sve 3 je procitala za jedan dan .
ito su knjige jako debele!!!!!!
ako te bude nesto zanimalo oko anima i mangi samo zovi me ne pa cu ja reci sestri sta te zanima a ona ce ti reci!
ona ima na telefonu slike anima i mangi!!!
i obozava japance a anime i mange su iz japana a ona ima i video japanaca i na kompjuteru i sve svasta moja majka je vodila kod frizera da je osisa lepo a posle 3 dana ona se osisala sama i napravil kul frizur i posle 1 dana je ponovo se sisala i napravila frizuru japanaca!!!
ali ta frizura je od japanskog gitariste!ali muskog!!!
evo sta kaze moja starija sestra koja gleda anime,prati japansku modu,slusa njihovu muziku i sve:
c,c,c kako wam ANIME i disney mozhe biti isto? xDD bash ste plitki:
prwo,razlika u ocima: jesteee :) ;P
pogledajte dok gledate Anime i crtac i kako se likovi ponasaju,grimase koje prawe,i nacin price...tj. ''otwaranja'' usta...owo su ''manje'' bitne razlike,ali glawno ye da se crtaci prawe BILO GDE,a Anime ako se ne naprawi u Japanu,mozhe doci Bog otac,ali to NIJE Anime!i da...Anime se prawe po Mangama...prwo se naprawi[tj. nacrta]Manga,i ako bude trazena i popularna,po njoj se prawi Anime... ;) :P i da....Anime i Manga se pishe WELIKIM slowom ;) i greshka ye kad se prwo odgleda anime,pa onda njegowa manga...i da ne zaborawim: u Anime se OBAWEZNO stawlja J-rock/J-pop[Japanese Rock/Japanese Pop] koji su prawili Major Artists ;) a u crtace se stawi bilo shta...tj. to NI NIJE muzika...a za Anime se i PRAWI SPOTOWI prawe...prwi primer je[poshto widim da ima tema za Bleach] od Aqua TimeZ pesma Velonica koja je prawljena za taj Anime...ili Flow pesma Chu-Bura... ;) :P to su MAJOR ARTISTS... :P :)))) i da...CL jeste Japanski :) on ima i igricu,mada nije josh ni priznat kao Anime...wishe kao igrica :) igrice i imaju DMC[Devil May Cry] 1/2/3/4 :P :P :P :P :P :P :P ae zabole me ruka od pisanja,nadam se da ste skontali nesho xDDD ae wozdra------- P.S.: nemojte misliti da ste overworld lords ako ste odgledali nekoliko epizodica Naruta ili Bleach[ne chita se BLICH nego BLESH!!!!!!]....to da znate,pozz ;P
Eto sta vam ona na ovo sve kaze,i bez ljutnje,samo je bila realna ;) :)
To sam znala,ali CH se cita kao Č,a ne kao Š...
I da,nisam odgledala nekoliko epizoda Naruta,nego skoro sve,jeste tacno da Bleach ne gledam tako cesto i nisam odgledala mnogo epizoda,ali anima mi se svidja...
Otvoricu temu Anime,pa cemo tamo da komentarisemo o njima...
I Andjeo,nemoj da se ljutis zbog ovoga
Vlada
08-14-2009, 11:07 AM
To sam znala,ali CH se cita kao Č,a ne kao Š...
I da,nisam odgledala nekoliko epizoda Naruta,nego skoro sve,jeste tacno da Bleach ne gledam tako cesto i nisam odgledala mnogo epizoda,ali anima mi se svidja...
Otvoricu temu Anime,pa cemo tamo da komentarisemo o njima...
I Andjeo,nemoj da se ljutis zbog ovoga
Pa šta, ima onih koji nisu znali,
a ona možda nije znala kako se piše slovo Č, pa je napisala koko je mogla.
Anđeo
08-16-2009, 12:01 PM
moja sestra:
za twoju informaciju CH se mozhe citati i kao Ć i kao Č =_= prwo neshto nauci pa pricaj
btw. to za Naruta:::
ne kazhem da si bash ti ta koja ye odgledala samo nekolike,ali ima ih dosta =_= odgledaju prwe 3-4 i misle da swe znaju/da su odgledali ceo Anime =_=
ae pozz
moja sestra:
za twoju informaciju CH se mozhe citati i kao Ć i kao Č =_= prwo neshto nauci pa pricaj
btw. to za Naruta:::
ne kazhem da si bash ti ta koja ye odgledala samo nekolike,ali ima ih dosta =_= odgledaju prwe 3-4 i misle da swe znaju/da su odgledali ceo Anime =_=
ae pozz
Za CH znam...
OK,necemo se svadjamo...
Anđeo
08-17-2009, 02:38 PM
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!!:mad::mad::mad::mad:
Vlada
08-17-2009, 06:01 PM
Za CH znam...
OK,necemo se svadjamo...
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!:mad::mad::mad::mad:
Molim vas ne svađaj te se, da administrator ne zaključa ovu temu.
necu ni ja da se svadjam ali ti si ta koja je prva pocela!!!:mad::mad::mad::mad:
Ja nisam prva pocela,ja sam ta koja je prva popustila...
A Vlada je upravu da se ne svadjamo ili ce Administrator da zakljuca temu...
I ne moras se ljutiti i pozdravi sestru:D
Vlada
08-19-2009, 02:31 PM
Ja nisam prva pocela,ja sam ta koja je prva popustila...
A Vlada je upravu da se ne svadjamo ili ce Administrator da zakljuca temu...
I ne moras se ljutiti i pozdravi sestru:D
Hvala što pokušavaš da prekineš svađu.
Anđeo
08-20-2009, 08:37 PM
necemo se svadjat :):):););););)
Vlada
08-21-2009, 11:19 AM
Hvala vam puno!
Anđeo
08-22-2009, 10:02 AM
ok ok :)http://tbn3.google.com/images?q=tbn:cEvraHO364wCGM:http://www.freefever.com/hi5/hi5graphics/glitter/anime2.gif
Vlada
08-22-2009, 02:57 PM
ok ok :)http://tbn3.google.com/images?q=tbn:cEvraHO364wCGM:http://www.freefever.com/hi5/hi5graphics/glitter/anime2.gif
Mislim da si htela da ti to bude smajlić:
http://i214.photobucket.com/albums/cc61/vesnaradojlovic/anime2.jpg
Anđeo
08-23-2009, 10:13 PM
da kako si to uradio?:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:
Vlada
08-24-2009, 04:00 PM
da kako si to uradio?:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:
Ta slika nije ni mogla direktno da se stavi na forum sa tom adresom, tako da sam joj promenio adresu stavljajući je u Photobucket.
Takođe možeš i da je staviš u Attachment Pa da joj vidiš broj koji stoji pored
id zapisa.
Pa onda između i upišeš taj zapis.
Ukratko isprobaj sve dobre slike da vidiš koja može da se stavi na forum
(u umanjenom formatu sa Googla nemogu).
mihailo
09-28-2009, 01:04 PM
3d miki maus
Anđeo
01-21-2010, 03:10 PM
tenx :3 postavila sam na drugom forumu :3 :) :) :)
:3 tenx bas si mi pomogao :3 jos jednom tenx ;) :) :3
Vlada
01-22-2010, 12:25 PM
Nema na čemu.
Anđeo
01-27-2010, 10:36 AM
kad ces na bojanke da dodjem i ja da se dopisujemo :confused:
Vlada
01-27-2010, 05:02 PM
kad ces na bojanke da dodjem i ja da se dopisujemo :confused:
Mislim da ću na forum da dođem posle 6 sati, ali nisam siguran.
BOJANKE.COM - FORUM